Kiinnitysosilla rimaseinän toteutus on vaivatonta, nopeaa. Ala- ja yläjuoksuja ei tarvita, ja rimaseinä on kokonaisuudessaan "ilmava".
Suunnittele seinä ja merkkaa kiinnitysosien paikat, esim. teippi apuna. Linjauksessa laser lineaari on paras apuväline, että palkit tulevat suoraan linjaan. Kiinnityksessä voi käyttää ruuveja tai 2-puoleista teippiä, huomioiden kiinnityspinnat ja käyttöpaikka, esim. lattialämmitys on huomioitava.
Alakiinnitysosan, jossa on sisään menevien pinnien reiät.
Yläkiinnike, jossa tapit.
Mittaa palkin pituus kiinnitysosien välistä ja katkaise palkki, mittaa jokainen palkki erikseen, pituus voi muuttua. Käytä hienosahaavaa terää ja teippiä sahauskohdassa, ettei viilupinta vaurioidu.
Poraa molempiin päihin kiinnitysosille paikat. poraa vain niin syvä reikä, kuin kiinnitysosa on pitkä. Tämä tärkeätä varsinkin sisään menevän pinnin reiässä. Porausjiginä voi käyttää alakiinnitysosaa.
Alakiinnitysosan pinnit paikoilleen kauluksen syvyyteen asti.
Yläpään tapit reikiinsä ja liuta alapää paikoillee, niin että pinnit lukitsevat palkin. Käytä alakiinnitysosan paksuista levyä, yms. liukuapuna.
Valmis hieno rimaseinä. Suunnittelussa voi käyttää luovuutta ja mielikuvitusta. Palkit voivat olla esim. linjassa, limittäin tai hieman eri kulmaan käännettynä. Seinä voi olla myös kaareva, kaideratkaisu portaissa tai porrasaukoissa. Palkkeja voi käyttää myös muuhun luovaan rakentamiseen, jämäpalatkin voi käyttää askartelumateriaalina. Toteuttaa vaikka jenga huojuva torni peli isommassa koossa :))