Loft asunnon akustiikkapaneelit

Loft-Asunnon Akustiikkaremontti

Loft-Asunnon Akustiikkaongelma

Kovat pinnat, betoniseinät, korkeat betoniset katot ja suuret ikkunat heijastavat ääntä, aiheuttaen kaikua ja epätasapainoista äänenjakautumista. Asunnon huolella valittu audiojärjestelmä menetti uskottavuutensa, aiheutti harmaita hiuksia, eikä äänenlaatu vastannut lainkaan haluttua. Tuli aika tehdä asialle jotakin.


Akustiikkaremontti

Isolle kovapintaiselle video seinälle asennettiin Paneelituotteen akustiikkapaneelit apurungolla. Apurunko, ilmaväli ja huopapohjaunen akustiikkapaneeli ratkaisivat äänten kaikumisongelman tehokkaasti. Apurunko antoi myös tilan muovisien johtokanavien ja roikkuvien johtojen piilottamiselle. Huoneen ilme muuttui täydellisesi, siisti ja huolellisesti toteutettu asennustyö loi esteettisesti upean kokonaisuuden. Ensimmäiset kuuntelukokemukset antoivat jo vastauksen, akustiikkaremontti kannatti ja toteutus toimi.

 

Akustiikkapaneelien asennus
Apurunko (rimoitus) ruuvi ja liimakiinnitys. Paneelit ruuvikiinnitys. Paneelien ruuvikiinnitys antaa mahdollisuuden esim. kaapelilisäyksille.

Loft asunnon akustiikkapaneelit
Oviaukon uusi listoitus peittää korotetun seinän reunat. Valokytkimelle ja pistorasioille aukotus paneeliin. Kuvassa näkyvissä myös makuuhuoneen panelointi.

Loft asunnon akustiikkapaneelit
Remontin valvovat silmät ...

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.