Seinäpaneeleilla toteutettu TV seinä

Täydellinen TV-seinä

 
Upotettu TV, Bioetanolitakka, LED-valot ja Seinäpaneelit
Olohuone on kodin sydän, ja sen viihtyisyys on tärkeää. Tmi Kiinteistökarhut pääkaupunkiseudulla on erikoistunut luomaan upeita uniikkeja sisustusratkaisuja, jotka yhdistävät modernin ajattelun ja tyylikkään designin. Tässä blogitekstissä esittelemme yhden heidän projekteistaan, jossa yhdistettiin upotettu TV, tunnelmalliset LED-valot, moderni bioetanolitakka ja verhoiltuna tyylikkäillä seinäpaneeleilla.

Runkorakenne
Asiakkaan toiveet, mitä elementtejä seinän pitäisi sisältää loivat lähtökohdan suunnittelulle ja mitoitukselle. Kaikilla halutuilla on tekniset ominaisuudet ja rajoitteet, mitkä on tarkkaan huomioitava, että toteutus ei aiheuta ongelmia itse laitteille tai ympäristölle. Runkorakenteesta on tultava myös luja kiinnitysalusta laitteille ja verhoilupaneeleille. Runkorakenne toteutettiin väliseinäpalkeilla ruuvi ja liimakiinnityksillä.

TV seinän asennus
TV syvennys
Syvennyksen pohja ja TV kiinnitys sijoittui olemassa olevaan seinäpintaan. Syvennyksessä huomioitiin tila myös soundbar kaiuttimelle. Musta maalaus seinäpintaan ja kehyksen sisäpinnoille häivyttää TV:n ja kaiuttimen.

Bioetanolitakka - Lämpöä ja Tunnelmaa
Bioetanolitakka tuo TV-seinään ripauksen luksusta ja kodikkuutta ilman savupiipun tarvetta. Takan paikka valittiin niin, että se pääsee oikeuksiinsa mutta on riittävän etäällä TV:stä, jotta lämpö ei vahingoita elektroniikkaa. Takka asennettiin valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Värit ja Efektit
Säädettävät LED-valot, jotka tarjoavat erilaisia värivaihtoehtoja ja valotehoja, jotta tunnelma voidaan vaihtaa tilanteen mukaan. LED-nauhat asennettiin seinän yläpuolelle ja seinän reunoille, mikä korostaa seinän muotoja ja tuo pehmeää, epäsuoraa valoa.

Seinäpaneelit
Valittiin laadukkaat paneelituotteen seinäpaneelit, jotka sopivat tilan sisustustyyliin ja tuovat lämpöä tilaan. Asennus: Paneelit asennettiin tarkasti TV ja 
takkasyvennyksen ympärille, korostaen seinän keskipistettä ja luoden harmonisen ilmeen. Seinäpaneelit kiinnitettiin liimaamalla, ruuveja ei haluttu näkyviin. Valaistus ja kuva vääristävät paneelin väriä.

Katso Paneeli tästä
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.